Beste allemaal,

Na twee jaar zullen we op donderdag 9 januari weer gaan sponsorzwemmen. Het is de bedoeling dat jullie tijdens de training zoveel mogelijk baantjes zwemmen en op deze manier zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen. Niet alleen de zwemmers en zwemsters kunnen meedoen, ook de ouders mogen meezwemmen. Geef dit dan wel even door via mail(Klik hier om te mailen). Het sponsorformulier krijgt u dan uitgereikt. Op deze manier gaan we zoveel mogelijk sponsorgeld binnen halen zodat we leuke activiteiten kunnen organiseren!

De sponsorformulieren zullen tijdens de training worden uitgedeeld. Neem deze ingevuld mee op 9 januari als we gaan sponsorzwemmen.

De minioren zullen tussen 18:00h en 19:00h gaan sponsorzwemmen. De selectie zal gaan sponsorzwemmen tussen 19:00h en 20:00h. De baantjes worden voor je geteld door de trainers en zullen worden vermeld op het bijgevoegde sponsorformulier.
Om deze sponsoractie te laten slagen rekenen wij op een minimale sponsoring van €5,00.
Nadat er gezwommen is wordt door jou het sponsorgeld bij jouw sponsoren opgehaald  en uiterlijk dinsdag 21 januari of donderdag 23 januari ingelevert tijdens de training.

Voor de persoon die het meeste sponsorgeld binnen haalt, hebben wij een leuke prijs.
Dus verzamel zoveel mogelijk sponsoren en zorg ervoor dat jij het meeste sponsorgeld binnen gaat halen!

Op het sponsorformulier kunnen de sponsoren worden opgeschreven en voor welk bedrag ze jou willen sponsoren. Dit kan een vast bedrag zijn of een bedrag per baan.

Heel veel succes met het verzamelen van sponsoren!

Activiteitencommissie ‘Z.V. De Bevelanders’