Zwemvereniging De Bevelanders biedt U de mogelijkheid, met uitzondering voor de KNZB zwemlessen, om twee keer gratis mee te trainen/zwemmen. U kunt dan kijken of het zwemmen bij onze vereniging bij u past. Kinderen voor de KNZB -zwemlessen staan vanaf de leeftijd van 4 a 5 jaar op een wachtlijst en worden pas lid van de ZV De Bevelanders op het moment dat zij worden opgeroepen voor de eerste zwemles. Kijk voor les- en trainingsuren ook bij de les- en trainingstijden.

Informatie en aanmeldingen voor plaatsing op de wachtlijst voor de KNZB-zwemlessen kunnen worden verkregen bij Mevr. C. Ploeg (0113-341398).

Klik hier voor het online inschrijfformulier

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden

Klik hier om uw AVG / GDPR toestemmingsformulier te downloaden

Wat zijn de mogelijkheden?

Na het behalen van het zwem-diploma (KNZB superspetter) kunnen kinderen zich aanmelden voor het miniorenzwemmen. Kijk hiervoor verder bij het miniorenzwemmen.

In aansluiting op het miniorenzwemmen is er vanaf de leeftijd van 12 jaar het Selectie-zwemmen. Kijk hiervoor verder bij het Wedstrijdzwemmen

Voor (jong)volwassenen vanaf de leeftijd van 16 jaar zijn er trainingen voor Trimzwemmen en Master-Triatlon trainingen. Bij het Trimzwemmen wordt onder kundige leiding op verschillende niveaus op een prettige wijze een halfuur gezwommen. De Master-Triatlon trainingen duren een uur. Deze trainingen worden zelfstandig naar eigen inzicht of aan de hand van een aanwezig trainingsschema gezwommen. Kijk hiervoor verder bij het Trimzwemmen of het Master-Triatlon zwemmen

Mocht u of (één van) uw kind(eren) belangstelling hebben, dan wordt er gelegenheid geboden om gratis twee keer mee te zwemmen en zo kennis te maken met de ZV De Bevelanders in zwembad Groenewoud aan de Vroonlandseweg te Kapelle. Kom eens kijken in het zwembad op één van de hier genoemde tijden. Kijk voor trainingsuren ook bij de les- en trainingstijden.

Wanneer U lid wilt worden van onze vereniging kunt U bij de formulieren het aanmeldingsformulier downloaden, of op de link hier onder klikken.