Hieronder nog een keer de uitleg van de maatregelen waar we ons met z’n allen aan moeten houden en de geldende regels per zwemgroep.

Algemene maatregelen waar we ons allemaal aan moeten houden:
• Houd 1.5 meter afstand
• Vanaf 13 jaar is het verplicht een mondkapje te dragen in de hal en de kleedhokjes. Pas bij het betreden van de zwemzaal mogen mondkapjes af.
• Als je komt zwemmen, trek dan thuis de zwemkleding alvast aan.
• Bij het omkleden maken we gebruik van de kleine kleedhokjes (wisselhokjes).
• Alle kleding doen we in een tas en deze nemen we mee naar de zwemzaal. o (ouders van leszwemmers nemen de tas van kleding mee) o Er blijft dus géén kleding achter in de hokjes.
• Blijven kijken bij de trainingen en de zwemlessen is niet toegestaan. Verder verschaffen we u graag nog wat meer duidelijkheid per doelgroep.

 

Zwemlessen: Voor onze jongste doelgroep zijn de zwemlessen enkele tijd geleden al hervat. Dit verloopt gelukkig allemaal prima en in goed overleg met elkaar.
Ouders van de leszwemmers hebben een mondkapjesplicht in het complex en de kleedhokjes.
We verwachten dat ouders de kleding van de kinderen meenemen tijdens de lessen zodat er niets in de kleedhokjes achterblijft.

Swimkick: Trainen dinsdag en donderdag van 18.15-19.15 uur en zaterdag 7.30-8.30 uur.

Minioren:  Trainen dinsdag en donderdag van 18.15-19.15 uur en zaterdag 7.30-9.30 uur.

 • Ook hier geldt voor ouders die de kinderen helpen met omkleding een mondkapjesplicht in het complex en de kleedhokjes.
  Geef uw kind(eren) alle kleding in een tas mee naar de zwemzaal, of neem zelf de kleding mee.

Selectiezwemmers: Trainen dinsdag en donderdag van 19.15-20.30 uur en zaterdag 7.30-9.30 uur

 • Omdat we in deze groep te maken hebben met een gemengde groep (< en > 18 jaar) geldt in deze groep dat er maximaal 30 zwemmers tegelijk in het zwembad mogen zijn (excl. Trainers)
  Wel moet hierbij de opmerking worden gemaakt dat voor personen > 18 jaar geldt dat zij, ook in het water, weer 1,5 meter afstand moet houden.
  Houd dus tijdens het zwemmen rekening met elkaar! Zo kunnen we met elkaar op een verantwoorde manier blijven zwemmen.

Trimzwemmers, dinsdag en donderdag van 20.30-21.00 uur Triatlon zwemmers, dinsdag en donderdag van 21.00-22.00 uur

 • De trim en triatlon zwemmers kunnen ook weer hun banen komen zwemmen. Dit volgens de reserveringstool die op de website staat.
  Reserveren doe je per persoon en per trainingsmoment.
  Hiervoor geldt wel vol=vol.

Hopelijk is dit voor iedereen een werkbaar systeem. Je kunt vanaf eind deze week reserveren en dinsdag 25 mei is weer het eerste zwemmoment.

Hierbij nogmaals een korte uitleg over het reserveringssysteem:  klik bovenin de menubalk op “Reserveren Tijdslot” en reserveer daar het door u gewenste trainingsmoment.

Laten we ons met elkaar zo goed mogelijk aan alle maatregelen blijven houden. Dan kunnen we hopelijk weer blijven zwemmen!

Mochten er vragen zijn dan kunt u deze stellen via secretaris@bevelanders.nl

Zodra er nieuwe informatie is, dan hoort u weer van ons.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van De Bevelanders