Het tweede weekend van de ZWZK is ook alweer voorbij. Op 23 en 24 november zijn er weer vele zwemmers van start gegaan en hebben daarbij weer veel goede tijden gezwommen. Het was een gezellige wedstrijd met alle zwemmers van de club, maar ook met zwemmers van andere clubs. De Zeeuwse staat erom bekend de leukste wedstrijd van het jaar te zijn vanwege de muziek en het feit dat er bij deze wedstrijden de meeste clubs van Zeeland meedoen. Hierdoor heb je als zwemmer de meeste tegenstand wat een leuke uitdaging is. Op zaterdag begon de wedstrijd al vroeg voor sommige zwemmers, maar de meeste zwemmers begonnen om 15.00h met het middagprogramma van de Zeeuwse. Tijdens de prijsuitreiking werd er meermaals het deuntje van de A-team gedraaid voor de yell van een andere club. Wellicht is het leuk om ook voor de Bevelanders een leuke yell te verzinnen, mocht je wat leuks weten roep dit dan tijdens een eerstvolgende wedstrijd!

Op zondag stond nog een laatste keer een lange afstand op het programma, de 400 meter vrije slag voor heren. Hierbij bleek het weer erg belangrijk dat je goed telt hoeveel banen je gezwommen had omdat er door sommigen wat extra meters werden gemaakt dan nodig was. Toen het weekend bijna voorbij was hoorde wij veel positieve reacties en blije zwemmers die hun tijden netjes verbeterd hadden. De trainers waren dan ook erg tevreden met de resultaten die door iedereen gehaald zijn. Veel zwemmers zijn weer naar huis gegaan met meerdere gouden, zilveren en bronzen medailles en persoonlijke records.

Jullie razende reporters, Marieke en Jochem.

 

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply

Kies uw taal

DutchEnglishFrenchGerman

Nieuws

Beste leden,
Het bestuur heeft besloten het advies van de regering te volgen.
T/m 6 april zullen er GEEN verenigingsactiviteiten plaatsvinden. Evenementen zijn uitgesteld tot 1 juni 2020.
De KNZB heeft besloten het zwemseizoen 2019-2020 te stoppen dan wel af te gelasten. Klik hier om naar de KNZB site te gaan
Al die weken niets doen is natuurlijk geen optie kijk eens op USWIM.NL en kom fit op de eerstvolgende training.
We wensen iedereen een gezonde, coronavrije tijd op, zorg goed voor je zelf en juist nu ook voor de eenzamen onder ons. Een bezoekje kan misschien niet, een belletje wel!
Met vriendelijke groet
Het bestuur.